Naar boven

De Servicekosten

MyCOOKS maakt goed en smaakvol eten bereikbaar voor iedereen. Je bestelling wordt vers bereid en verpakt onder beschermde atmosfeer. Vervolgens wordt deze koelvers bezorgd op het door jou opgegeven adres. Door de hele Benelux. Onze servicekosten bestaan uit het verwerken van jouw reservering, de verpakking en de bezorging. Bezorgen is bij MyCOOKS niet gewoon een pakketje bezorgen.

We hanteren de volgende servicekosten:

Bezorgkosten

Totaalwaarde van uw winkelmandje:
(na eventuele kortingen)

Orders tot 35 euro = € 6,95 per bestelling
Orders tot 65 euro = € 3,95 per bestelling
Orders boven 65 euro = Gratis standaard bezorging

Let op: de korting op servicekosten geldt enkel voor bestellingen rechtstreeks geplaatst op onze website en de servicekosten worden vastgesteld ná eventuele verrekende kortingen en/of waardebonnen.

MyCOOKS bezorgt je bestelling tussen 8.00 en 18.00 uur of tussen 9.00 en 17.00 uur. Altijd in een tijdblok van drie uur. Je kunt je bestelling volgen via het track-and-tracesysteem van de transporteur. Voor Nederland wordt er geleverd met Leen Menken (DynaFresh) en voor België met Dynalogic. De bezorger stuurt je ongeveer een uur voor hij aankomt een sms met de exacte bezorgtijd.

Heb je voorkeur voor andere bezorgtijden? Bij het afronden van het bestelproces kun je uit verschillende opties kiezen. Dit is van invloed op de servicekosten, tot maximaal € 6, - extra. Maar je hebt dan wel meer invloed op de aflevertijd van je bestelling. Bij bestellingen boven € 65, - zijn de servicekosten gratis. Bij bestellingen boven € 130, - kun je ook gratis de extra bezorgservices kiezen.