Naar boven

Ontmoet de MyCOOKS chefs

Hé wat leuk, je neemt een kijkje in onze keuken! Wil je weten wie al die lekkere gerechten voor je kookt? We stellen ons graag aan je voor. Maar pas op, je kunt er trek van krijgen, want we doen natuurlijk niets liever dan praten over eten. Dat kan natuurlijk niet anders met al die foodies hier. Zet bij ons één stap over de keukendrempel en we horen je direct uit over je favoriete gerechten en lievelingsrecepten.

We kunnen gewoon niet anders. Met mooie ingrediënten werken en geweldige gerechten creëren, dat zit ons in het bloed. Zodat we jou en anderen blij kunnen maken met mooie smaken en heerlijk eten. Zonder gebruik van pakjes en zakjes. Want daar wordt iedereen in deze keuken vrolijk van. En van nieuwsgierig zijn natuurlijk, want zo komen we telkens weer op nieuwe gerechten. Zodat jij steeds weer iets nieuws hebt om uit te proberen en te proeven. Net als in de keuken van een toprestaurant.

 
MyCOOKS chefkok Jeffrey
JEFFREY - CHEF

Waar mogen we jou voor wakker maken? 
Een groot bord vol lekker pittige gamba's. Ik hou van pittig eten!
Welk gerecht maak je het liefst?
Kleine hapjes zoals tapas, amuses, etc.
Help! Brand in de keuken. Wat moet gered worden qua materiaal?
Mijn vleestang, ik kan echt niet zonder

Eten moet verrassen, je zintuigen uitdagen. Mensen dingen leren eten, is een beetje als opvoeden in smaak.
 


MyCOOKS chef Joanna
JOANNA - SOUSCHEF & RECEPTONTWIKKELAAR

Wie zijn jouw voorbeelden op kookgebied?
Mijn oma's: de een met Indiase achtergrond, de andere een echt Engelse. Invloeden uit twee werelden dus.
Waar komt jouw passie voor eten nog meer tot uiting?
Zet mij maar niet met een creditcard in een mooie kookwinkel neer, dat is veel te gevaarlijk!
Wanneer is een gerecht geslaagd 
Ik ga voor niets minder dan het 'wauw-effect'!

Reizen geeft me ook inspiratie. Die geuren, die smaken: als je eten niet geurt, valt er niets te proeven.
                                                                                                       


MyCOOKS chef de partie Hanson
HANSON - CHEF DE PARTIE 

Wat is jouw favoriete eten?
Fufu, een Ghanees gerecht dat bestaat uit een dikke soep met een deegbal ernaast.
Waar in de keuken ben je het liefst te vinden?
I need the whole kitchen!” Toch heb ik een voorkeur: ingrediënten snijden, werken met messen.
Wat is jouw missie in de MyCOOKS keuken?
Het creëren, het samenvoegen van ingrediënten en daar een mooi gerecht uit laten ontstaan. 

Nieuwe gerechten, nieuwe smaken; dat tilt je kunnen en smaak naar een hoger niveau.