Naar boven

Zin in een heerlijk ontspannen weekendje met Pinksteren?

Door Stephanie Prinssen - 19 mei 2017 -

Dat Pinksteren bijna gelijk staat aan een lekker weekendje weg, weet je vast. En misschien ga je ook wel weg. Maar wist je ook dat MyCOOKS bestellingen bezorgt op je vakantieadres? Gewoon bij het huisje of het vakantiepark waar je dat weekend zit. Aan een geldig adres met een postcode hebben wij genoeg. Wat dat betreft, weten we je overal te vinden ;-)
Dat doen we niet alleen omdat we weten dat je van lekker eten houdt en van het gemak van thuisbezorgen. Maar ook omdat we hoorden dat er op vakantieparken, campings en in de buurt van vele vakantiehuisjes weinig variatie is in lekker eten en dat de winkels op de terreinen weinig keus hebben en niet echt goedkoop zijn. Trouwens, vaak ben je lekker even weg met familie of vrienden, en dan zit je vast niet te wachten op koken voor de hele club. Om nog maar te zwijgen over al die verschillende smaken, voorkeuren en lievelingsgerechten…Straks sta je daar de hele dag in de keuken!

Gelukkig is er MyCOOKS. Bij ons kun je van te voren aangeven wat je op welke dag zou willen eten. Onze chefs bereiden alle gerechten met liefde voor je, zodat jij op het door jou gewenste tijdstip in een handomdraai een verrukkelijk diner op tafel kunt zetten. We hebben een ruime keuze, dus geen gedoe met ‘dat lust ik niet’. Je bestelt gewoon wat iedereen wilt, en dat voor een heel schappelijke prijs. Wil je extra profiteren, kies dan voor de Chefs Deal. Dat is een combinatie van gerechten, samengesteld door een van onze topchefs. Het leuke ervan is: je krijgt er gratis een extra gerecht bij.
Kortom, bij een ontspannen weekendje weg hoort MyCOOKS. Dus zet ons naast het koffers inpakken op je checklist, dan bezorgen wij heerlijk eten op jou vakantieadres. Houd je er rekening mee dat wij bij vakantieparken het terrein niet op mogen? Je bestelling wordt bij de receptie afgeleverd, maar we houden je precies op de hoogte wanneer.

Ga je geen weekendje weg? Geen nood. Want bij thuisblijvers en de dagje-eropuit-ers bezorgen we net zo lief heerlijk eten aan huis.