Naar boven

Wat heeft een tapas cadeaukaart met vakantie maken?

Door Stephanie Prinssen - 05 juli 2017 -


Nou, cadeaukaarten voor tapas en jouw vakantie horen meer bij elkaar dan je denkt. Dat heeft met ‘even eruit willen’ te maken én met de laatste loodjes voor je vertrek. Je kent dat gevoel vast wel. Je vakantie staat voor de deur en op je werk moeten er ‘nog even’ wat zaken worden afgerond. In je hoofd lig je al zowat in die hangmat of aan dat zonovergoten strand, maar eerst moeten toch echt die klusjes af. Er lijkt haast geen eind aan te komen, en gevoelsmatig neemt je werkdruk alleen maar toe. Denk dan aan een MyCOOKS tapascadeaukaart. Die helpt prima tegen dit soort vakantie blues.


Die cadeaukaart is voor iedereen een fijne aanmoediging, motivatie en een eersteklas hint om even een avondje te relaxen. Zodat jij je net als in een minivakantie even kunt opladen. Met een vakantieavond die je zelf kunt plannen op het moment dat het jou uitkomt. Is dat geen heerlijk idee? Zeker als het kwik hier begint te stijgen, kun jij heerlijk genieten van het mooie zomerse weer.


Deze tip komt van Joanna, onze Souschef en foodie die dol is op reizen. Smaken en geuren uit andere landen inspireren, is haar gedachte. En dat werkt ook als je (nog) niet op vakantie bent. Zelf kiest ze dan voor de Spaanse keuken. Met traditionele tapas en klassieke gerechten met mediterrane smaken. Die gerechten met elkaar delen op een zomermiddag of -avond, dat geeft meteen een vakantiegevoel.


Dus zit je met die laatste loodjes? Stuur aan op een minivakantie en vraag een MyCOOKS tapas cadeaukaart cadeau! Die biedt ruime keuze in traditionele Spaanse tapas en maaltijden die thuis worden bezorgd. Ze worden door onze chefs met liefde bereid, en staan in een handomdraai op tafel. Dus ook daar heb je bijna geen omkijken naar. De tapas cadeaukaarten zijn er al vanaf € 15,-  en een compleet tapasarrangement voor zes personen bestel je bij MYCOOKS voor minder dan € 11, - p.p.
Wedden dat je geen last meer hebt van vakantie blues en die laatste loodjes fluitend wegwerkt?