Naar boven

Maak van Vaderdag Grillmaster-dag!

Door Stephanie Prinssen - 06 juni 2017 -


Heb je moeite met een cadeau voor Vaderdag? Maak de grillmaster in hem wakker en geef een BBQ cadeaukaart cadeau!


Want welke vader houdt er nou niet van een beetje padvinderig fikkie steken, lol maken en stoere gerechten schroeien op een BBQ? Stuk vlees erop en smullen maar. Dat is toch stukken beter dan een Hollands koffiekringetje? Zie je voor die zondag in juni de bui al hangen en vrees je dat het met Vaderdag toch koffie met taart wordt, terwijl je ook buiten kunt borrelen met superlekkere snacks en gerechten van de BBQ? Regeren is vooruitzien, toch? Wees dus slim en stuur die cadeaukaart voor Vaderdag naar hem op, als hint voor een gezellige BBQ aan huis. Zo scoor je meer dan dubbel met een top Vaderdag cadeau!


Is je vader niet zo’n grillmaster of hebben jullie niet de hele dag de tijd? Geen punt. Want bij MyCOOKS kun je vlees bestellen dat bijna ready to eat is. Neem Pulled pork, bijvoorbeeld. Dat is een topgerecht van lekker sappig en kruidig vlees met een subtiele rooksmaak. Onze chefs hebben het eerst licht gerookt en daarna langzaam gegaard in een huisgemaakte barbecuesaus. Dus zit maar niet in over dat dat low & slow, dat hebben zij al gedaan. Even nagrillen en daarna het supermalse vlees met twee vorken uit elkaar trekken volstaat. Met wat frisse Louisiana coleslaw op een zacht wit bolletje of brioche is het een fantastische snack waar iedereen zijn tanden in wil zetten. Een portie Pulled pork van MyCOOKS weegt 500 gram, dus dat deelt lekker uit.


Wil je meer dan alleen snacken of zijn jullie met een groot gezelschap? Betrek je broers en zussen of andere familieleden bij je slimme plan. Er zijn cadeaukaarten voor de BBQ van €15,- tot €150,- dus je kunt zo ver gaan als je zelf wilt. Wil je weten wat je kunt verwachten? Bij MyCOOKS kun je top BBQ vlees bestellen, zoals robuuste en rokerige smakende Black Angus Burgers of Baby back ribs om maar eens wat te noemen. En nog veel meer lekkers natuurlijk, tot stokbrood met dips en verrukkelijke bijpassende wijnen aan toe. Wat dat betreft hebben we alles in huis voor een geslaagde barbecue. Dus doe jezelf en je familie een lol en stuur je vader een (cadeau)kaartje. Het is echt een kleine moeite en geeft groot plezier.