Naar boven

Geboortenieuws

Door Stephanie Prinssen - 10 november 2016 -

Zet een paar creatieve foodies bij elkaar en de meest prachtige ideeën ontstaan. Soms uitvoerbaar. soms minder uitvoerbaar, maar altijd met de gedeelde voorliefde voor eten centraal. Zo ging het ook met deze MyCOOKS food bestelsite... We COOK, you enjoy...

Wat leek het ons een fantastisch idee om mensen te laten delen en mee te laten genieten van die voorliefde zonder dat ze er zelf uren voor in de keuken hoefden te staan. Met vrienden, familie, collega's of geliefde eten, praten, drinken en genieten zonder alle stress vooraf en tijdens over het eten. Want we begrijpen heel goed dat niet iedereen zonder moeite een diner voor een heel gezelschap op tafel tovert. Sterker nog, we snappen het heel goed dat mensen finaal in de stress schieten bij het idee alleen al. Sta je daar in de keuken met je haar in de krullers (want ja dat moet tussendoor ook nog gebeuren) je best te doen op een perfect gegaard kippetje die je, omdat je ook die andere dingen allemaal nog moet doen, net even iets te laat uit de oven haalt. Met een gortdroog stukje vlees en een hoop gestress als resultaat. Nee hoor, dat begrijpen wij helemaal!

En daarom werd het idee een plan en het plan bleek ook nog eens uitvoerbaar. Met onze jarenlange ervaring in zowel keuken, catering als de online wereld onstond daar MyCOOKS. En nu? Nu zijn we live, is ons kindje zomaar geboren. Het is gelukt! De bevalling ging niet zonder slag of stoot, niet zonder hulp van iedereen die we om ons heen verzameld hebben (jongens en meisjes, bedankt!), maar....MyCOOKS is een feit!

Dus, besteed jij lekker tijd aan je haar, klets ontspannen mee met je gasten en geniet van dat perfect gegaarde kippetje!

WE COOK, YOU ENJOY

Foodie is een populaire term voor niets anders dan iemand die enorm van het bereiden van eten houdt met alles wat daarbij hoort en op de hoogte is van de laatste trends op voedingsgebied. Zoals wij dus! Alleen hebben wij er ook nog eens ons vak van gemaakt.