Naar boven

Drie ei is een paasei

Door Chef Jeffrey - 21 maart 2018 -
Waar Pasen oorspronkelijk gaat over de herrijzenis van Jezus, staat het feest tegenwoordig voornamelijk symbool voor Paashazen en heel veel Paaseitjes. De chocoladevarianten liggen al een maand van tevoren in grote hoeveelheden in de supermarkten, maar ook de gewone eieren zijn niet aan te slepen. Met Pasen worden dan ook de meeste eieren gegeten in verhouding tot de rest van het jaar. En nu denk je, ja leuk die eieren, maar met de Paasbrunch moet ik toch écht met iets beters komen. En dat snappen wij bij MyCOOKS heel goed.
 

Dus loop je nou rond als een kip die haar ei niet kwijt kan, omdat je niet weet wat je moet maken? Geen zorgen, want bij MyCOOKS hebben wij dé oplossing: een heerlijke Paasbrunch en dat voor een appel en een ei. Iedere kraai denkt natuurlijk dat zijn eieren het witste zijn, maar een beetje vertrouwen in de MyCOOKS chefs mag ook best! Want wij weten, wie wil kakelen moet ook eieren leggen. En dat eieren leggen, dat doen we zeker!

Soms moet je gewoon even eieren kiezen voor je geld. Want als je eerlijk toegeeft, die paasvoorbereidingen met je schoonmoeder in de keuken zijn ook iedere keer weer niet zo’n succes; twee hanen in een hok geeft veel gekakel en weinig eieren. Heb je daar nou niet zoveel last van, maar ben je niet zo’n ster in de keuken of wil je gewoon lekker tijd doorbrengen met je familie in plaats van uren te moeten staan zwoegen boven de potten en pannen, dan is de MyCOOKS Paasbrunch echt wat voor jou. Je hoeft het alleen nog maar even op te warmen in de oven en je weet wat ze zeggen: mettertijd komt de hen op haar eieren. Je hoeft zelf dus geen ingewikkelde recepten meer te volgen of extra vroeg op te staan. Dat zijn twaalf eieren en dertien kuikens. Dus slacht die kip met de Gouden eieren en laat je verassen door ons team van top chefs die jouw Paasbrunch onvergetelijk zullen maken. En dan is alles uiteindelijk weer koek en ei.