Naar boven

Blog

Weekendrecept: Appeltaart á la Sven
Door Sven Dirkzwager - 11 februari 2019 -
Sven deelt zijn geheime recept voor de allerlekkerste appeltaart, waar je van blijft smullen. Althans, zijn kinderen in ieder geval wel. Ontdek het recept zelf en maak hem ook eens een keer thuis. We garanderen je in ieder geval een fijne middag in de keuken en een heerlijke taart als beloning!
Lees meer
Nieuw: De Dagelijkse Maaltijd van MyCOOKS
18 april 2018 -
Nederland is een pakjes- en zakjesland. Zelf kom ik uit Engeland en het valt me op dat we hier, als het even kan, snel grijpen naar een kant-en-klare oplossing om snel een maaltijd op tafel te krijgen. Maar ben je wel op de hoogte van de inhoud van deze zakjes? Is het niet verontrustend om te zien hoeveel E-nummers worden gebruikt in die pakjes? Niet voor niets wordt zelf koken weer populairder. Het is belangrijk om te weten wat je in je lichaam stopt. Maar wat als je hier niet meer toe in staat bent? Of er geen tijd voor hebt? MyCOOKS biedt de oplossing!
Lees meer
Drie ei is een paasei
Door Chef Jeffrey - 21 maart 2018 -
Ei, ei, ei en we zijn zo blij. Het is weer de tijd van het jaar waar eieren niet weg te denken zijn van de brunchtafel en wij weten daar natuurlijk wel raad mee! Lees in deze blog alles over ons heerlijke Paasmenu en test daarbij meteen je kennis van eieren.
Lees meer
Groentjes enzo
Door Chef Jeffrey - 07 maart 2018 -
Iedere dag wordt er bij MyCOOKS hard gewerkt aan de verse bereiding van jouw lievelingsgerechten. Hierbij maken wij natuurlijk gebruik van verse groenten, om jou het allerbeste voor te schotelen. Wil je lekker, maar ook gezond en verantwoord eten? Lees in deze blog dan meer over onze vegetarische gerechten en onze groenteleverancier!
Lees meer
Liefde gaat door de maag
Door Chef Jeffrey - 24 januari 2018 -
Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zo ver: Valentijnsdag! Verras jij je (stiekeme) geliefde met een mooi sieraad, bloemen of een kaartje? Sommigen kijken er al maanden naar uit, waar anderen al maanden opzien tegen het bedenken van een leuk en origineel cadeau om hun geliefde te geven. Wij hebben in ieder geval maanden gewerkt aan hét perfecte cadeau waar ieders hart van op hol slaat. Want je weet wat ze zeggen: echte liefde gaat door de maag!
Lees meer
Van concept tot recept
Door Souschef Joanna - 06 december 2017 -
Souschef Joanna is elke dag druk bezig met het ontwikkelen van de juiste smaakcombinaties. Dit alles om de perfecte arrangementen samen te stellen. Of het nu een speciaal menu samengesteld is voor Sinterklaas, kerst of Valentijn, Joanna maakt er een ware smaaksensatie van. Lees in deze blog hoe Joanna een nieuw recept ontwikkelt om een speciaal diner samen te stellen!
Lees meer
Lekkers voor in de schoen
Door Stephanie Prinssen - 14 november 2017 -
Nog even en dan mag iedereen zijn schoen weer zetten. En daarmee bedoelen we niet alleen de kleintjes, maar echt ie-der-een. Want wie wil er nou niet ’s morgens vroeg meteen z’n schoen checken op strooigoed of cadeautjes? Zelf al heb je vreselijk vals je sinterklaasliedjes gezongen. Dat wil jij toch ook? Doe gewoon net als de kleintjes en zet een keer je schoen. Wie weet komt Amerigo met die gast met zijn mijter langs om er wat in te doen. Speel je liever zelf voor Sinterklaas? Dan hebben wij een origineel schoencadeautje. Maar wel één dat niets te maken heeft met taaitaai, suikergoed of appeltjes van oranje.
Lees meer
Knoflook - onmisbaar voor een goede halloween!
Door Chef Jeffrey - 25 oktober 2017 -
Hangt bij jou de knoflook ook al voor het raam om vampiers en andere enge wezens af te weren? Waan jij je ook al in de wereld van monsters en vampiers? Hier bij MyCOOKS hebben we in ieder geval groots ingeslagen en zijn we helemaal klaar voor Halloween! Onze knoflookleverancier is onlangs langs geweest met een scala aan nieuwe soorten knoflook. Het zal je misschien (niet) verbazen, maar er zijn extreem veel meer soorten knoflook dan de standaard variant.
Lees meer
Wat heeft een tapas cadeaukaart met vakantie maken?
Door Stephanie Prinssen - 05 juli 2017 -
Nou, cadeaukaarten voor tapas en jouw vakantie horen meer bij elkaar dan je denkt. Dat heeft met ‘even eruit willen’ te maken én met de laatste loodjes voor je vertrek. Je kent dat gevoel vast wel. Je vakantie staat voor de deur en op je werk moeten er ‘nog even’ wat zaken worden afgerond. In je hoofd lig je al zowat in die hangmat of aan dat zonovergoten strand, maar eerst moeten toch echt die klusjes af. Er lijkt haast geen eind aan te komen, en gevoelsmatig neemt je werkdruk alleen maar toe. Denk dan aan een MyCOOKS tapascadeaukaart. Die helpt prima tegen dit soort vakantie blues.
Lees meer
Maak van Vaderdag Grillmaster-dag!
Door Stephanie Prinssen - 06 juni 2017 -
Heb je moeite met een cadeau voor Vaderdag? Maak de grillmaster in hem wakker en geef een BBQ cadeaukaart cadeau! Want welke vader houdt er nou niet van een beetje padvinderig fikkie steken, lol maken en stoere gerechten schroeien op een BBQ? Stuk vlees erop en smullen maar. Dat is toch stukken beter dan een Hollands koffiekringetje? Zie je voor die zondag in juni de bui al hangen en vrees je dat het met Vaderdag toch koffie met taart wordt, terwijl je ook buiten kunt borrelen met superlekkere snacks en gerechten van de BBQ? Regeren is vooruitzien, toch? Wees dus slim en stuur die cadeaukaart voor Vaderdag naar hem op, als hint voor een gezellige BBQ aan huis. Zo scoor je meer dan dubbel met een top Vaderdag cadeau!
Lees meer
Zin in een heerlijk ontspannen weekendje met Pinksteren?
Door Stephanie Prinssen - 19 mei 2017 -
Dat Pinksteren bijna gelijk staat aan een lekker weekendje weg, weet je vast. En misschien ga je ook wel weg. Maar wist je ook dat MyCOOKS bestellingen bezorgt op je vakantieadres? Gewoon bij het huisje of het vakantiepark waar je dat weekend zit. Aan een geldig adres met een postcode hebben wij genoeg. Wat dat betreft, weten we je overal te vinden ;-) ....
Lees meer
Goede tips voor Moederdag
Door Stephanie Prinssen - 05 mei 2017 -
Op 17 mei is het Moederdag. Dé dag waarop alle moeders (in elk geval in Nederland en België) in het zonnetje worden gezet. Een prachtige bos bloemen, een ontbijtje op bed en mooi knutselwerk van de kinderen zijn de traditionele Moederdag cadeaus. Maar wat ons betreft mag het zonnetje wel wat creatiever stralen die dag. Wat dacht je ervan om die dag het koken van haar over te nemen? Je geeft haar dan vrijaf, en daar scoor je ....
Lees meer