Naar boven

Gerechten met vlees

Ajam Ritjah Ajam Ritjah Indonesisch pittig kipgerecht in rode saus. Per 300 gram. € 8,45
Meer info
Toevoegen
Daging Rendang Daging Rendang Indonesisch gerecht van zacht gestoofd rundvlees in een pittige kokossaus. Per 300 gram € 8,95
Meer info
Toevoegen
Chicken Massala Chicken Massala Indiase stoofschotel van kippendijen, groenten en zoete aardappel. Per 400 gram. € 6,95
Meer info
Toevoegen
Saté van Kippendij Saté van Kippendij Saté van kippendij gemarineerd in vernieuwde Indonesische marinade met een lichtpittige huisgemaakte satésaus. Per 6 stuks + 400 gr satésaus. € 7,95
Meer info
Toevoegen
Ajam Besengek Ajam Besengek Indonesisch gerecht met kip en kokosmelk. Per 300 gram. € 8,45
Meer info
Toevoegen
Thai Yellow Chicken Curry Thai Yellow Chicken Curry Gele curry met pittige kip, groenten en kokosmelk. Per 300 gram. € 8,95
Meer info
Toevoegen
Kung Pao Chicken Kung Pao Chicken Licht pittig gerecht van kip met noten en rijstwijn. Per 300 gram. € 8,95
Meer info
Toevoegen
Daging Dendeng Daging Dendeng Indonesisch gerecht van zacht gestoofde runder-sucadelapjes in kokossaus met tamarinde. Per 300 gram. € 8,95
Meer info
Toevoegen
Thai Red Chicken Curry Thai Red Chicken Curry Pittige Thaise rode curry met kippendijfilet en kokosmelk. Per 300 gram. € 8,95
Meer info
Toevoegen
Thai Green Chicken Curry Thai Green Chicken Curry Groene curry met pittige kip, groenten, kokosmelk en Spaanse peper. Per 300 gram € 8,95
Meer info
Toevoegen
Massaman Neua Massaman Neua Zacht gestoofd rundvlees met pinda in een rijke massaman curry. Per 300 gram. € 9,95
Meer info
Toevoegen

Aziatische gerechten met vlees

Of je nou houdt van de Japanse, Thaise, Indonesische of Chinese keuken, de chefs van MyCOOKS bereiden Aziatische gerechten uit alle streken. Met het gemak van MyCOOKS zet je in een handomdraai de lekkerste vleesgerechten uit Azië op tafel. Met onder andere heerlijk gekruid, pittig stoofvlees of juist klassieke Aziatische curry zit er voor iedereen wel wat tussen. Creëer zelf je eigen rijsttafel en laat onze chefs het werk doen!