Naar boven
Ajam Ritjah met Ketjap Boontjes

Ajam Ritjah met Ketjap Boontjes

Malse kipdijfilet in sambal-gembersaus met gele kokosrijst en ketjap boontjes.
€ 9,95 € 5,95
per éénpersoonsmaaltijd (500 gram)
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
118.007
Levertijd:
1

Dit gerecht is

Vriesvers
Vriesvers
Lactosevrij
Lactosevrij

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Met dit stevige gerecht waan je jezelf heel even in Indonesië. Dit Aziatisch gerecht met malse kippendijfilet in een heerlijke sambal-gembersaus wordt geserveerd met kokosrijst en ketjapboontjes. In dit gerecht van 500 gram vind je zeker 150 gram groenten en is daardoor naast lekker, ook nog eens een verantwoorde keuze.

Opwarminstructies
Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.
Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.

Serveersuggesties
• Serveer het op een mooi bord en top het af met gebakken uitjes of Abon 
• Bestel er extra gele rijst of Ajam Ritjah bij als je een grote eter bent. (Nog minstens 3 dagen in de koelkast te bewaren) 
• Ook lekker met wat mihoen en extra (pittige) groenten.

Ingrediënten en allergenen

Ajam Ritjah
  • Kippendij (69%)
  • Water
  • Ui
  • Chilipepers
  • Zout
  • Suiker
  • Sojaolie
  • Tomatenpuree
  • Paprikapoeder
  • Gistextract
  • Glucosestroop
  • Raapzaad olie
  • Aroma,
  • Soja eiwit
  • Gemengde kruiden en specerijen
  • citroen
  • Verdikkingsmiddel: Xanthaangom
  • Azijnzuur

Ketjap boontjes
  • Sperziebonen
  • Uienblokjes
  • Ketjap manis (suiker, soja, zout, karamel, citroenzuur, verdikkingsmiddelen, specerijen) 
  • Water
  • Zonnebloemolie
  • Sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout) 
  • Knoflookpuree (knoflook, tarwe, zout, citrusvezel, citroenzuur) 
  • Tomatenketchup (water, tomatenconcentraat, suiker, azijn, maïszetmeel) 
  • Zout
  • Gemberpuree (gember, water, zout, citroenzuur) 
  • Serrehpuree (citroengras, water, zonnebloemolie, zout) 
  • Sambal oelek (rode pepers) 
  • Peper

Gele rijst met kokos 
  • Kokosmelk (kokosmelk, water) 
  • Water
  • Langgraan rijst
  • Zout
  • Kristalsuiker
  • Kurkuma
  • Bouillonpoeder gevogelte (zout, glucosestroop, van en vlees van gevogelte, ui, kruiden en aromatische planten) 
  • Citroengras 
  • Peper 

Voedingswaarden

   Per 100 gram  Per portie 
Energie (kj) 866.98 4352.23
Energie (kcal) 207.50 1041.65
Vetten (g) 6.15 30.85
Waarvan verzadigd (g) 3.26 16.36
Koolhydraten (g) 27.05 135.78
Waarvan suiker (g) 3.82 19.19
Eiwitten 7.21 36.30
Zout (g) 2.06 10.32
Natrium (G) 0.824 4.128