Naar boven
Luxe Paasbrunch

Luxe Paasbrunch

Uitgebreide paasbrunch voor 6 personen met vooraf Tomaat Basilicumsoep, gevolgd door Gorgonzola & Pear Tartlets, Louisiana Coleslaw en een Couscoussalade. Daarnaast natuurlijk ook Croissants, Speltbrood met Honing, ambachtelijke Spaanse vloerstokbroden en luxe beleg met o.a. krudige boter en pastrami. Slechts €13,33 p.p. voor een complete brunch!
€ 79,95
voor 6 personen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.048
Levertijd:
1

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Maak de Paasdagen compleet met vrienden, familie en een heerlijke brunch!

Geniet vooraf van de frisse Pea & Mint Soup, gevolgd door een overheerlijke Mackerel Tartlet met daarbij een vrolijke Louisiana Coleslaw en smakelijke Pasta Salade met Parmezaan.
Uiteraard is een de Paasbrunch niet compleet zonder Croissants au Beurre en luxe Speltbrood met honing. Samen met de ambachtelijke Spaanse broden maken de verschillende soorten boter en luxe beleg de brunch helemaal af. 


Serveersuggesties:

Tomaat Basilicumsoep
Warm de soep op in een pan totdat deze bijna kookt en serveer in mooie soepkommen of -borden. 

Gorgonzola & Pear Tartlets
Laat de tartlets eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en haal ze uit de verpakking, verwarm ze vervolgens c.a. 10 minuten op een rooster in een voorverwarmde oven op 160 graden.
Serveer de tartlets eventueel op een bedje van rucola.

Croissants au Beurre
Verwarm de croissants in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven.
Serveer ze op een mooie schaal of op een etagère met bijvoorbeeld kleurige macarons.

Speltbrood met Honing
Bak het brood in 10-12 minuten af op een rooster in een voorverwarmde de oven op 180 graden.

Barra Gallega
Bak het Spaanse vloerbrood in 8-12 minuten af op een rooster in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Serveer de salades, boters en beleg koel bij 5 graden, eventueel op mooie schaaltjes en/of borden.

Ingrediënten en allergenen

Tomaat-Basilicum Soep
Romige tomatensoep van Pomodori tomaat met basilicum. 
1 liter 

Gorgonzola & Pear Tartlets
Een hartig taartje van krokant deeg, gevuld met smeuïge Gorgonzola, friszoete peer, knapperige walnoten, ei en kruiden.
6 stuks

Ensalade de Couscous 
Biologische couscous met gegrilde groenten, gedroogde vruchten en een Marokkaanse dressing.
800 gram

Louisiana Coleslaw
Frisse salade van witte kool en wortel met frisse dressing.
700 gram

Croissants au Beurre
Klassieke botercroissants met mooi volume.
6 stuks

Mantaquilla Guindilla boter
Kruidenboter van verse kruiden, gerookte paprika en een hint peper.
2 bollen

Speltbrood met Honing
Ambachtelijk speltbrood bereid met honing.
1 brood

Barra Gallega
Ambachtelijk Spaans vloerstokbrood
2 stuks

Zoet Beleg
- Jam potjes 
- Nutella 
- Vruchtenhagel

Hartig Beleg
- Ambachtelijke Pastrami
- Boerenham
- Boeren polder gatenkaas

Allergenen informatie

Tomaat-Basilicumsoep


Smoked Mackerel Tartlets


Ensalade de Couscous


Louisiana Coleslaw


Croissants au Beurre


Boter


Speltbrood met Honing


Barra Gallega


Kaas


Pastrami


Nutella

Tips van de chef

  • Limoen Macarons Limoen Macarons Grote Franse macarons met frisse limoen. Per 4 stuks. € 6,49
    Meer info
    Toevoegen
  • Blueberry Muffins Blueberry Muffins Muffin naar Amerikaans recept met blauwe bessen en vanille. Per 2 stuks. € 4,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Finger Sandwiches Turkey Finger Sandwiches Turkey Engelse kleine sandwiches met gerookte kalkoen, piccalilly en mayonaise. Per 4 stuks € 5,95
    Meer info
    Toevoegen