Naar boven
Fingerfood Plateau

Finger Food Plateau

Arrangement van verschillende hapjes voor 6 personen met Empanadillas de Atún, Garlic & Lemon Chicken Wings, Veggie Springrolls, Mini Quiches, Ketjap Meatballs en Siu Mai. Voor 6 personen, €6,16 per persoon.
€ 36,95
Per arrangement
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.038
Levertijd:
7

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Gezellig een avondje borrelen met vrienden of collega's?
Laat de chefs van MyCooks het werk voor je doen!

Geniet van dit voordelige arrangement met overheerlijke Spaanse Empanadillas gevuld met tonijn, krokante keine quiches met verschillende vullingen, Teriyaki Meatballs, kippenvleugels met een garlic&lemon glaze, smaakvolle Mejillones al Diablo en Chinese Siu Mai. 

Voor ieder wat wils, dus laat die borrel maar beginnen!

Opwarminstructies

Empanadilla de Atún
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Ketjap Meatballs

Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. 
Magnetron: Verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Garlic & Lemon Chicken Wings
Oven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen. Doe ze in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. 
Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.

Veggie Springrolls
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de springrolls op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

Mini Quiches
Laat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. 

Siu Mai
Oven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. 
Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Ingrediënten en allergenen

Empanadilla de Atún
Spaanse minipasteitjes gevuld met tonijn en chipotle saus. Meer info hier
6 stuks

Ketjap Meatballs
Gekruide rundergehaktballetjes in Japanse ketjapsaus. Meer info hier
8 stuks

Garlic & Lemon Chicken Wings
Gegrilde kippenvleugels gemarineerd met knoflook, witte wijn en citroen. Meer info hier
8 stuks

Veggie Springrolls 
Aziatische springroll rijkelijk gevuld met witte kool, wortel, ui, aardappel, groene bonen en paddenstoel.*  
6 stuks

Mini Quiches
Een mix van mini-quiches met o.a geitenkaas, spinazie en zalm, en eekhoorntjesbrood. Meer info hier
5 stuks.

Siu Mai
Gebakken Chinese Dim Sum met gekruid varkensvlees. Meer info hier
8 stuks

*Stuur een mail naar info@mycooks.nl als je behoefte hebt aan specifieke ingrediëntenlijsten en/of voedingswaarden.

Allergeneninformatie

Empanadilla de Atún


Ketjap Meatballs


Garlic & Lemon Chicken Wings


Veggie Springroll


Mini Quiches


Siu Mai

Tips van de chef