Naar boven
1x De MyCOOKS "Proef" gerechten Box

1x De MyCOOKS "Proef" gerechten Box

Ter kennismaking; een proeverij van acht verschillende gerechtjes van onze Chefs, voor 4 personen. En extra; een ambachtelijk vloerstokbrood, Harissa aïoli én 3X MyCOOKS waardebon van € 10,00. Voor een heerlijk gezellig avondje!
€ 59,99
per box
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.022
Levertijd:
7

Dit gerecht is

Vegetarisch
Deels Vegetarisch
Deels Veganistisch
Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Maak nu kennis met de chefs van MyCooks en bestel de MyCooks “proef” gerechten box!
Ter kennismaking:  acht verschillende gerechtjes, ambachtelijk stokbrood en een dip voor 4 personen. Een gezellig avondje voor maar € 7,49 per persoon.
Alles natuurlijk al volledig bereid door onze chefs.


Serveer de volgende gerechten warm en serveer deze op mooie borden:

Baby Croque Monsieur
Laat het gerecht eerst op 5 graden komen.
Plaats de mini croque monsieur op een bakplaat en verwarm ze 5-7 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Serveer ze direct.

Baby Broodjes Pulled Pork
Laat de broodjes en pulled pork op 5 graden komen.
Snijd de kleine broodjes open en verdeel de pulled pork hierover.
Verwarm de belegde broodjes vervolgens 10 minuten op 100 graden in een voorverwarmde oven.
Serveer de broodjes warm met frisse Louisiana Coleslaw tussen het brood en de pulled pork.

Teriyaki Meatballs
Laat het gerecht op 5 graden komen.
Oven: Plaats het gerecht in een vuurvast schaaltje.
Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Cream & Tarragon Chicken
Laat het gerecht op 5 graden komen en verwarm de Cream & Tarragon Chicken in een pannetje.
Of verwarm het gerecht ongeveer 1 minuut in de magnetron op 800 watt.

Barra Gallega
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 10-12 minuten af op een rooster.

Serveer de gazpacho, aïoli, couscous salade, noedelsalade en chocolade mousse koel bij 5 graden.
Presenteer de gazpacho in mooie soepkommetjes gegarneerd met paprika of in kleine amuseglaasjes.

Wat zit hierin?

Baby Croque Monsieurs
Franse baby tosti's met boerenham en Gruyère.
4 stuks

Baby Broodjes Pulled Pork
Broodjes met huisgerookte en langzaam in een BBQ saus gegaarde pork met frisse Louisiana Coleslaw.
4 stuks

Teriyaki Meatballs
Gekruide rundergehaktballetjes in Japanse teriyaki saus en sesam.
8 stuks

Cream & Tarragon Chicken
Malse kippendijfilet in een romige saus van dragon, mosterd en witte wijn.
300 gram

Gazpacho
Frisse Spaanse soep van tomaat.
500 ml

Marokkaanse Couscous Salade
Biologische couscous met gegrilde groenten, gedroogde vruchten en een Marokkaanse Ras el Hanout dressing.
200 gram

Japanse Noedelsalade
Salade van noedels met Japanse groenten en een dressing van soja.
300 gram

White Chocolate Mousse with Lemon
Luchtige witte chocolade mousse met frisse English Lemon Curd.
4 stuks

Harissa AÏoli
Knoflook mayonaise met en vleug gerookte paprika en chili.
150 gram 

Barra Gallega
Ambachtelijk Spaans vloerstokbrood.
1 stuk

MyCooks Waardebon
Waardebonnen twv €10,00 te besteden bij MyCooks.
3 stuks

Allergeneninformatie

Baby Croque Monsieurs


Baby Broodjes


Pulled Pork


Louisiana Coleslaw.


Teriyaki Meatballs


Cream & Tarragon Chicken


Marokkaanse Couscous Salade


Japanse Noedelsalade


White Chocolate Mousse with Lemon


Harissa AÏoli
 

Barra Gallega

Tips van de chef

  • Empanadillas de Carne Empanadillas de Carne Spaanse minipasteitjes gevuld met gekruid gehakt en een chipotle saus. Per 6 stuks. € 5,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Pollo al Ajillo y Limón Pollo al Ajillo y Limón Gegrilde kippenvleugels gemarineerd met knoflook, witte wijn en citroen. Per 8 stuks. € 7,49
    Meer info
    Toevoegen
  • Europees Dip Assortiment met Stokbrood Europees Dip Assortiment met Stokbrood Dips van o.a. Mojo Rojo en Aïoli met Aceitunas Marinadas en twee ambachtelijke vloerstokbroden. € 12,95
    Meer info
    Toevoegen