Naar boven
Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, White Chocolate Mousse with Lemon, Moelleux de Caramel Salé en een mix van Macarons. Voor 4 personen, €6,99 per persoon.
€ 28,95
Per arrangement
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.019

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Cadeaukaarten worden altijd gratis bezorgd met gratis cadeau enevelop!
  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË. Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, White Chocolate Mousse with Lemon, Moelleux de Caramel Salé en een mix van Macarons. 

Opwarminstructie
Moelleux de Caramel Salé 
Oven: Laat het cakeje eerst op kamertemperatuur komen. Plaats het gerecht in een voorverwarmde oven van 180 graden en verwarm ongeveer 4 minuten.
Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt.

Serveer de Panna Cotta, White Chocolate Mousse with Lemon, American Cheesecake en Macarons bij 5 graden en maak er een echt Grand Dessert van door alle nagerechtjes op een mooie schaal of etagère te presenteren.

Ingrediënten en allergenen

Panna Cotta met Mango Coulis*
Italiaanse panna cotta met mango coulis in een amuseglaasje.
4 stuks

White Chocolate Mousse with Lemon
Luchtige witte chocolade mousse met frisse English Lemon Curd. Meer info hier.
4 stuks

American Cheesecake
Een cheesecake op een bodem van kaneelcrumble. Meer info hier.
2 stuks

Moelleux de Caramel Salé
Chocolade cakeje met een vloeibare kern van gezouten karamel. Meer info hier.
2 stuks

Macaron Mix
Diverse Franse Macarons. Meer info hier
4 stuks

*Stuur een mail naar info@mycooks.nl als je behoefte hebt aan specifiekere ingrediëntenlijsten en/of voedingswaarden. 

Allergeneninformatie

Panna Cotta met Mango Coulis


White Chocolate Mousse with Lemon


American Cheesecake


Moelleux de Caramel Salé


Macaron Mix

Tips van de chef

  • Sablé Crémeux Gianduja Sablé Crémeux Gianduja Taartje met een crumble bodem, en crème van Gianduja-chocolade. Per 2 stuks, €2,75 per taartje. € 5,49
    Meer info
    Toevoegen
  • Mini Moelleux Mini Moelleux Mini chocolade cakeje met een vulling van vloeibare chocolade. Per 6 stuks. € 6,49
    Meer info
    Toevoegen
Verwijderen
Laatst bekeken producten