Naar boven
Spaans Tapas Arrangement

Spaans Tapas Arrangement

Compleet arrangement voor een Spaanse Tapas avond met Mejillones al Diablo, Pollo al Ajillo y Limón, Albóndigas, Empanadillas de Atún, Garbanzos con Verduras, Ensalada de Couscous, Aceitunas Marinadas, Salchichas Caseras en een dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli, Chimichurri en Mantequilla Guindilla met ambachtelijk vloerstokbrood. Voor 6 personen, € 11,16 per persoon.
€ 66,95
Per arrangement
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.006

Dit gerecht is

Koelvers
Koelvers
Vriesvers
Deels Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Compleet arrangement voor een Spaanse Tapas avond met Gambas al Ajillo, Pollo al Ajillo y Limón, Albóndigas, Empanadillas de Atún, Garbanzos con Verduras, Ensalada de Couscous, Aceitunas Marinadas, Salchichas Caseras en een dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli, Chimichurri en Mantequilla Guindilla met ambachtelijk vloerstokbrood.

Opwarminstructies
Mejillones al Diablo
Oven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800 Watt.

Pollo al Ajillo y Limón
Oven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen.
Doe ze over in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.

Albóndigas
Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen.
Doe het gerecht over in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en plaats dit ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.

Empanadillas de Atún
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

Garbanzos con Verduras
Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.

Salchichas Caseras
Oven: laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron:  prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.

Broden
Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster.

Ingrediënten en allergenen

Mejillones al Diablo
Mosselen in een pittige Spaanse saus. Meer info hier
300 gram

Pollo al Ajillo y Limón
Gegrilde kippenvleugels gemarineerd met knoflook, witte wijn en citroen. Meer info hier
8 stuks

Albóndigas
Spaanse gehaktballetjes in een heerlijk gekruide tomatensaus. Meer info hier.  
8 stuks

Empanadillas de Atún
Spaanse minipasteitjes gevuld met tonijn met een chipotle saus. Meer info hier
6 stuks

Garbanzos con Verduras
Kruidige stoofschotel van kikkererwten met groenten. Meer info hier
800 gram

Ensalada de Couscous
Biologische couscous met gegrilde groenten, gedroogde vruchten en een Marokkaanse dressing. Meer info hier
800 gram

Aceitunas Marinadas
Een mix van zwarte en groene olijven in een marinade van o.a. knoflook en kruiden. Meer info hier
200 gram

Salchichas Caseras
Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. Meer info hier
8 stuks

Barra Gallega
Ambachtelijk vloerstokbrood. Meer info hier
1 stuk

Pan de Espelta Y Miel
Ambachtelijk speltbrood bereid met honing. Meer info hier
1 stuk

Dip Assortiment (meer info hier)
Mojo Rojo
Dipsaus van de Canarische Eilanden met paprika, kruiden en knoflook. 
150 cc

Aïoli
Spaanse knoflookmayonaise met een vleugje Harissa. 
150 cc

Chimichurri Salsa
Zuid Amerikaanse dipsaus van groene kruiden, tomaat en rode wijnazijn. 
150cc

Mantequilla Guindilla
Kruidenboter van verse kruiden, gerookte paprika en een hint peper.
c.a. 120 gr

*Stuur een mail naar info@mycooks.nl als je behoefte hebt aan specifieke ingrediëntenlijsten en/of voedingswaarden.

Allergeneninformatie

Mejillones al Diablo


Pollo al Ajillo y Limón        


Albóndigas                        


Empanadillas de Atún       


Garbanzos con Verduras


Ensalada de Couscous      


Salchichas Caseras           


Aïoli                                   


Mantequilla Guindilla        


Barra Gallega                   


Pan de Espelta Y Miel