Naar boven
Spaans Tapas Arrangement

Spaans Tapas Arrangement

Compleet arrangement voor een Spaanse Tapas avond met Gambas al Ajillo, Pollo al Ajillo y Limón, Albóndigas, Empanadillas de Atún, Garbanzos con Espinacas, Ensalada de Couscous, Aceitunas Marinadas, Salchichas Caseras, Fuet Pirineos en een dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli, Chimichurri en Mantequilla Guindilla met ambachtelijk vloerstokbrood en Pan de Espelta y Miel. Voor 6 personen, € 10,66 per persoon.
€ 63,95
6 personen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.006

Dit gerecht is

Koelvers
Koelvers
Vriesvers
Deels Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Compleet arrangement voor een Spaanse Tapas avond met Gambas al Ajillo, Pollo al Ajillo y Limón, Albóndigas, Empanadillas de Atún, Garbanzos con Espinacas, Ensalada de Couscous, Aceitunas Marinadas, Salchichas Caseras, Fuet Pirineos en een dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli, Chimichurri en Mantequilla Guindilla met ambachtelijk vloerstokbrood en Pan de Espelta y Miel.

Opwarminstructies
Gambas al Ajillo
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba’s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

Pollo al Ajillo y Limón
Oven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen.
Doe ze over in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.

Albóndigas
Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen.
Doe het gerecht over in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en plaats dit ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.

Empanadillas de Atún
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

Garbanzos con Espinacas
Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.

Salchichas Caseras
Oven: laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron:  prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.

Broden
Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster.

Wat zit hierin?

Gambas al Ajillo
Gepelde gamba's met chili in knoflookolie.
Circa 10 stuks

Pollo al Ajillo y Limón
Gegrilde kippenvleugels gemarineerd met knoflook, witte wijn en citroen. 
8 stuks

Albóndigas
Spaanse gehaktballetjes in een heerlijk gekruide tomatensaus. 
8 stuks

Empanadillas de Atún
Spaanse minipasteitjes gevuld met tonijn met een chipotle saus. 
6 stuks

Garbanzos con Espinacas
Kruidige stoofschotel van kikkererwten met wilde spinazie. 
800 gram

Ensalada de Couscous
Biologische couscous met gegrilde groenten, gedroogde vruchten en een Marokkaanse dressing. 
800 gram

Aceitunas Marinadas
Een mix van zwarte en groene olijven in een marinade van o.a. knoflook en kruiden. 
200 gram

Salchichas Caseras
Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres.  
8 stuks

Fuet Pirineos 
Licht zoete en gepeperde Catalaanse worst. 
1 stuk

Barra Gallega
Ambachtelijk vloerstokbrood. 
1 stuk

Pan de Espelta y Miel
Ambachtelijk speltbrood bereid met honing. 
1 stuk

Dip Assortiment
Mojo Rojo
Dipsaus van de Canarische Eilanden met paprika, kruiden en knoflook. 
150 cc

Aïoli
Spaanse knoflookmayonaise met een vleugje Harissa. 
150 cc

Chimichurri Salsa
Zuid Amerikaanse dipsaus van groene kruiden, tomaat en rode wijnazijn. 
150cc

Mantequilla Guindilla
Kruidenboter van verse kruiden, gerookte paprika en een hint peper.
c.a. 120 gr

Allergeneninformatie

Gambas al Ajillo                


Pollo al Ajillo y Limón        


Albóndigas                        


Empanadillas de Atún       


Garbanzos con Espinacas 


Ensalada de Couscous      


Salchichas Caseras           


Fuet Pirineos                     


Aïoli                                   


Mantequilla Guindilla        


Barra Gallega                   


Pan de Espelta y Miel      

Tips van de chef

  • Paella Paella Eeenpansgerechten met rijst, groenten en schaaldieren. Per 800 gram. Gerecht voor 2, €4,98 per persoon. € 8,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Champiñones al Ajillo y Crema Champiñones al Ajillo y Crema Champignons in een heerlijke marinade van knoflook, room en een vleugje peterselie. Per 550 gram. € 8,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Tortilla de Patatas Tortilla de Patatas Spaanse aardappel tortilla, onmisbaar bij een Spaanse tapas tafel. Per 800 gram. € 5,95
    Meer info
    Toevoegen