Naar boven
American BBQ Deluxe - 8 personen

American BBQ Deluxe - 8 personen

Arrangement voor een uitgebreide typisch Amerikaanse BBQ met Memphis Style Baby Back Ribs, Merquez worstjes, Black Angus Hamburgers, Pinchos Morunos, Oosterse Speklappen, Kansas City Sweet Potatoes, Ensalada de Couscous, Louisiana Coleslaw en ambachtelijke vloerstokbroden met Guindilla boter, aïoli en Chimichurri. Voor 6-8 personen, € 10,75 per persoon.
€ 85,95
Per arrangement
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.005

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË. Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Plaats je kerstbestelling uiterlijk voor 12 uur donderdag 20 december! Extra bezorgmoment voor kerst mogelijk op maandag 24 december.
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Arrangement voor een typisch Amerikaanse BBQ voor 8 personen met Memphis Style Baby Back Ribs, Merquez worstjes, Black Angus Hamburgers, Pinchos Morunos, Satay Kai, Oosterse Speklappen, Kansas City Sweet Potatoes, Ensalada de Couscous, Louisiana Coleslaw en ambachtelijke vloerstokbroden met Guindilla boter, aïoli en Chimichurri.



Bereid de gerechten op de volgende manier:

Baby Back Ribs: Memphis Style
Laat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. 
Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.  Lak ze met de bijgeleverde glaze en snijd de ribs in stukjes.

Merquez Worstjes
Laat de worstjes op 5 graden komen en grill ze op de BBQ of in een grillpan tot deze warm zijn.

Black Angus Burgers
Laat de hamburgers eerst op 5 graden komen.
Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben of bak de hamburgers in een koekenpan. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. 

Pinchos Moruno's
Laat het gerecht op 5 graden komen.
Bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue totdat ze mooi bruin en gaar zijn. 

Oosterse Speklappen
Verwarm de speklappen om en om op de barbecue of grillplaat tot ze warm zijn.

Kansas City Sweet Potatoes
Laat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. 
Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.

Stokbroden
Bak de vloerstokbroden 8-10 minuten af op een rooster in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Serveer de dips en salades bij 5 graden.
Doe de couscous- en koolsalade over in een mooie saladeschaal en serveer op kamertemperatuur.

Ingrediënten en allergenen

Baby Back Ribs: Memphis Style
Gekruide en gerookte brede spare ribs, met een glaze van appelcider en honing. 
500 gram

Merquez Worstjes
Heerlijk gekruide Merguez-worstjes. 
8 stuks

Black Angus Burgers
Runderhamburgers van het Amerikaanse grain fed Black Angus rund. 
8 stuks

Pinchos Morunos
Malse kipdijenspiesjes in kruidenmarinade. 
12stuks

Oosterse Speklappen
Smaakvolle speklappen gemarineerd met Oosterse kruiden en specerijen.
4 stuks

Kansas City Sweet Potatoes
Zoete aardappels, voorgegrild, met een knapperige schil en een kruidige marinade. 
500 gram

Ensalada de Couscous
Biologische couscous met gegrilde groenten, gedroogde vruchten en een Marokkaanse dressing. 
800 gram

Louisiana Coleslaw
Authentieke salade van witte kool en wortel met frisse dressing. 
700 gram

Barra Gallega
Ambachtelijk vloerstokbrood. 
2 stuks

Mantequilla Guindilla
Kruidenboter met verse kruiden, gerookte paprika en een hint peper.

Aïoli 
Spaanse knoflookmayonaise met een vleugje Harissa.

Chimichurri 
Zuid Amerikaanse dipsaus van groene kruiden, tomaat en rode wijnazijn.

Allergeneninformatie

Pulled Pork                   


Baby Back Ribs            


Merquez Worstjes         


Satay Kai                      



Ensalada de Couscous 


Louisiana Coleslaw      


Barra Gallega               


Mantequilla Guindilla   


Aïoli