Naar boven
Europees Dip Assortiment met Stokbrood

Dip Trio met Stokbrood

Dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli en Chimichurri met Mantequilla Guindilla, Aceitunas Marinadas en twee ambachtelijke vloerstokbroden.
€ 12,95
dips, kruidenboter, olijven en stokbrood
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
104.004

Dit gerecht is

Vegetarisch
Koelvers
Koelvers
Deels Veganistisch

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli en Chimichurri met Mantequilla Guindilla, Aceitunas Marinadas en twee ambachtelijke vloerstokbroden.

Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster.

Wat zit hierin?

Mojo Rojo
Dipsaus van de Canarische Eilanden met paprika, kruiden en knoflook.
150 gram

Chimichurri
Zuid Amerikaanse dipsaus van groene kruiden, tomaat en rode wijnazijn. 
150 gram

Aïoli
Spaanse knoflookmayonaise met een vleugje Harissa.
150 gram


Mantequilla Guindilla
Kruidenboter van verse kruiden, gerookte paprika en een hint peper.


Aceitunas Marinadas
Een mix van zwarte en groene olijven in een marinade van o.a. knoflook en kruiden.
200 gram

Barra Gallega
Ambachtelijk Spaans vloerstokbrood met de heerlijke geur en knapperige korst.
2 stuks



Ingrediënten
Mojo Rojo: paprika, olijfolie, zonnebloemolie, knoflook, komijn, sherry azijn, zout.
Aïoli: mayonaise, paprika, knoflook.
Chimichurri: peterselie, knoflook, oregano, olijfolie, zonnebloem olie, rode wijnazijn, chilli, zout, zwarte peper.
Mantequilla Guindilla: boter, margarine, knoflook, uienpoeder, paprikapoeder, chillies, zout, peterselie.
Aceitunas Marinadas: groene olijven, zwarte olijven, peterselie, knoflook, chillipoeder, zonnebloemolie, paprika, zwarte pper, basilicum.
Verwijderen
Laatst bekeken producten