

Salchichas Caseras
Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. Per 8 stuks.
Art.nr:
113.021
Dit gerecht is

Vriesvers
Heerlijk eten thuisbezorgd
- op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
- Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Bestelde cadeaukaarten worden altijd gratis bezorgd!
- Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444
Omschrijving en serveersuggestie
Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. De worst is pittig op smaak door knoflook, peper, zout en geurige kruiden. Een speciaal soort paprikapoeder zorgt voor de helder rode kleur en de kenmerkende geur en smaak.
De salchichas Espanolas hebben qua kleur iets weg van chorizo, maar zijn heel anders gekruid. Ze worden gebakken of gegrild gegeten als vleesgerecht of als onderdeel van een tapasbuffet.
Opwarminstructies
Oven: Laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ± 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ± 4 minuten bij 800 Watt.
Serveersuggestie
• Serveer ze bij de borrel of als tapa. Lekker met ambachtelijk brood, olijven en aioli.
• Tip van de sommelier: Serveer de worst naar een mooie, stevig witte of rode wijn. Het liefste de intens rode en fruitige wijn van Régnié.
De salchichas Espanolas hebben qua kleur iets weg van chorizo, maar zijn heel anders gekruid. Ze worden gebakken of gegrild gegeten als vleesgerecht of als onderdeel van een tapasbuffet.
Opwarminstructies
Oven: Laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ± 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ± 4 minuten bij 800 Watt.
Serveersuggestie
• Serveer ze bij de borrel of als tapa. Lekker met ambachtelijk brood, olijven en aioli.
• Tip van de sommelier: Serveer de worst naar een mooie, stevig witte of rode wijn. Het liefste de intens rode en fruitige wijn van Régnié.
Ingrediënten en allergenen
- varkensgehakt
- knoflook
- paprikapoeder
- peper
- zout
- komijnzaad
- chilies
- witte wijn
- tarwebloem
- aardappelzetmeel
- palmvet
- zout
- gistextract
- ui
- tomaat
- nootmuskaat
- laurier
- rozemarijn
- tijm
- roomboter
- peterselie



Per 100 gram | |
Energie (kj) | 802.21 |
Energie (kcal) | 91.68 |
Vetten (g) | 14.41 |
Waarvan verzadigd (g) | 7.1 |
Koolhydraten (g) | 6.17 |
Waarvan suiker (g) | 1.67 |
Eiwitten | 10.14 |
Zout (g) | 2.39 |
Natrium (G) | 0.956 |
Tips van de chef
Verwijderen
Laatst bekeken producten