Naar boven
Salchichas Caseras

Salchichas Caseras

Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. Per 12 stuks á 500 gram.
€ 9,95 € 5,95
Per portie
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
113.021

Dit gerecht is

Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. De worst is pittig op smaak  door knoflook, peper, zout en geurige kruiden. Een speciaal soort paprikapoeder zorgt voor de helder rode kleur en de kenmerkende geur en smaak.

De salchichas Espanolas hebben qua kleur iets weg van chorizo, maar zijn heel anders gekruid. Ze worden gebakken of gegrild gegeten als vleesgerecht of als onderdeel van een tapasbuffet.

Opwarminstructies
Oven: Laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ± 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. 
Magnetron:  Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ± 4 minuten bij 800 Watt.

Serveersuggestie
• Serveer ze bij de borrel of als tapa. Lekker met ambachtelijk brood, olijven en aioli.
• Tip van de sommelier: Serveer de worst naar een mooie, stevig witte of rode wijn. Het liefste de intens rode en fruitige wijn van Régnié.

Ingrediënten en allergenen

  • varkensgehakt
  • knoflook
  • paprikapoeder
  • peper
  • zout
  • komijnzaad
  • chilies
  • witte wijn
  • tarwebloem
  • aardappelzetmeel
  • palmvet
  • zout
  • gistextract
  • ui
  • tomaat
  • nootmuskaat
  • laurier
  • rozemarijn
  • tijm
  • roomboter
  • peterselie

   Per 100 gram
Energie (kj) 802.21
Energie (kcal) 91.68
Vetten (g) 14.41
Waarvan verzadigd (g) 7.1
Koolhydraten (g) 6.17
Waarvan suiker (g) 1.67
Eiwitten 10.14
Zout (g) 2.39
Natrium (G) 0.956

Tips van de chef