Naar boven
Gambas al Ajillo

Gambas al Ajillo

Gepelde gamba's met chili in knoflookolie. Per circa 10 gamba's.
€ 7,95
Per portie
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
113.008

Dit gerecht is

Glutenvrij
Glutenvrij
Lactosevrij
Lactosevrij
Koelvers
Koelvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Deze pittige garnalen zijn eerst gepeld en daarna kort gebakken in een heerlijke knoflook-chili olie. Op z’n Spaans dus en daarna bestrooid met peterselie. Dat is echt de lekkerste manier om gamba’s te bereiden. De gamba’s zijn echt iets voor liefhebbers van tapas met pit. Zou het daarom zijn dat je chef Jeffrey er ’s nachts voor kunt wakker maken?

Opwarminstructies
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba’s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

Serveersuggestie
• Serveer er ambachtelijk brood bij die je lekker kan dippen. 
• Heerlijke met een glas volle rode wijn
• Dol op gamba's? Probeer dan ook eens de vernieuwde gambaspiesjes met een Oosterse twist.

Wat zit hierin?

  • Gamba
  • Knoflook
  • Chilipeper 
  • Zonnebloemolie
  • Olijfolie 
  • Zout
  • Peterselie 
  • Ui
  • Laurierblad

Tips van de chef

  • Paella Paella Eeenpansgerechten met rijst, groenten en schaaldieren. Per 800 gram. Gerecht voor 2, €4,98 per persoon. € 8,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Tortilla de Patatas Tortilla de Patatas Spaanse aardappel tortilla, onmisbaar bij een Spaanse tapas tafel. Per 800 gram. € 5,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Champiñones al Ajillo y Crema Champiñones al Ajillo y Crema Champignons in een heerlijke marinade van knoflook, room en een vleugje peterselie. Per 550 gram. € 8,95
    Meer info
    Toevoegen
Verwijderen
Laatst bekeken producten