Naar boven
Boquerones en Tempura

Boquerones en Tempura

Knapperig gebakken ansjovis in tempura beslag. Per 8 stuks.
€ 8,95
per 8 stuks
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
113.002

Dit gerecht is

 
Koelvers
Koelvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Boquerones is Spaans voor ansjovis. Het is een visje dat bijna niet weg te denken is in de Spaanse keuken. Meestal wordt ansjovis ingelegd in zuur en daarna met wat olijfolie en peterselie gegeten. Voor dit gerecht gebruikt men gegaarde ansjovis.

Wij werken het liefst met verse ansjovis, en kozen daarom voor de traditioneel gefrituurde variant. Door het frituren krijgt de ansjovis een mooi dun en krokant laagje. Eet ze warm, dan komt de smaak het beste uit.

Opwarminstructies
Oven: Laat de visjes eerst op kamertemperatuur komen en haal ze uit de verpakking. Leg ze in een ovenvast schaaltje en plaats ze 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

Serveersuggestie
• Serveer ze warm als borrelhapje of samen met andere tapas als een heerlijk diner.
• Schenk er een mooi Spaanse wijn bij, zoals de expressieve A Cappela Verdejo met een bloemige geur en krachtig doch frisse smaak.

Wat zit hierin?

  • ansjovis
  • bloem
  • ei
  • water
  • kruiden

Tips van de chef

  • Mejillones al Diablo Mejillones al Diablo Mosselen in een pittige Spaanse saus. Per 300 gram. € 5,49
    Meer info
    Toevoegen
  • Albóndigas Albóndigas Rundergehaktballetjes in kruidige, licht pittige tomatensaus. Per 8 stuks. € 6,95
    Meer info
    Toevoegen
Verwijderen
Laatst bekeken producten