Naar boven
Mejillones al Diablo

Mejillones al Diablo

Mosselen in een pittige Spaanse saus. Per 300 gram.
€ 5,49
Per portie
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
113.014

Dit gerecht is

Lactosevrij
Lactosevrij

Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Houd je van scherpe gerechten, dan zijn deze mosselen in pittige saus echt iets voor jou. Van oorsprong is het een Spaans tapasgerecht dat ze Mejillones al diablo noemen. Wat je losjes kunt vertalen als ‘duivelse mosselen’. Waarmee verwezen wordt naar die heerlijke pikante saus. Een gerecht voor liefhebbers van eten met pit. Rode pepers zorgen voor de kenmerkende smaak.

Opwarminstructies
Oven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800 Watt.

Serveersuggestie
• 
Serveer de mosselen in het ovenschaaltje of in een aparte mooie tapasschaal. 
• Heerlijk in combinatie met gebakken ansjovis of empanadillas de atún.
• Een lekker gerecht voor bij de Tapas is de authentieke Paella met grote garnalen.

Wat zit hierin?

  • mosselen
  • tomatensaus 
  • witte wijn
  • visbouillon
  • azijn
  • paprika
  • ui
  • peterselie
  • zout
  • kruiden en specerijen
  • suiker
  • knoflook

Tips van de chef

  • Aceitunas Marinadas Aceitunas Marinadas Een mix van zwarte en groene olijven in een marinade van o.a. knoflook en kruiden. Per 300 gram. € 3,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Pollo al Ajillo y Limón Pollo al Ajillo y Limón Gegrilde kippenvleugels gemarineerd met knoflook, witte wijn en citroen. Per 8 stuks. € 7,49
    Meer info
    Toevoegen
Verwijderen
Laatst bekeken producten