

Daging Dendeng
Indonesisch gerecht van zacht gestoofde runder-sucadelapjes in kokossaus met tamarinde. Per 300 gram.
Art.nr:
102.005
Dit gerecht is

Lactosevrij

Vriesvers
Heerlijk eten thuisbezorgd
- op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
- Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Bestelde cadeaukaarten worden altijd gratis bezorgd!
- Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444
Omschrijving en serveersuggestie
Zacht gestoofde runder sukadelapjes in kruidige kokossaus. Bereid naar een traditioneel Indonesisch recept. Ketjap en tamarinde geven het gerecht de kenmerkende donkere kleur en specerijen zorgen voor een heerlijk kruidige smaak. De runder sukade is afkomstig van de schouder en is door het lange stoven heerlijk mals. De mee gestoofde specerijen maken het een feestje voor de neus.
Een portie van 300 gram is aangevuld met bijvoorbeeld rijst voldoende voor 2 personen.
Opwarminstructies
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.
Serveersuggestie
• Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst.
• Een heerlijke bijgerecht zijn de Indonesische sperzieboontjes.
Een portie van 300 gram is aangevuld met bijvoorbeeld rijst voldoende voor 2 personen.
Opwarminstructies
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.
Serveersuggestie
• Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst.
• Een heerlijke bijgerecht zijn de Indonesische sperzieboontjes.
Ingrediënten en allergenen
- Rundvlees (54%)
- Water
- Ketjap (suikersiroop, sojasaus (water sojabonen, zout), tarwemeel, kleurstof: karamel, melkzuur, natriumbezoaat))
- Ui
- Zout
- Raapzaadolie
- Suiker
- Maiszetmeel
- Knoflook
- Gistextract
- Glucosestroop
- Aroma's
- Soja eiwit
- Gemengde kruiden en specerijen



Voedingswaarden
Per 100 gram | Per portie | |
Energie (kj) | 682 | 2046 |
Energie (kcal) | 162.61 | 487.83 |
Vetten (g) | 4.79 | 14.37 |
Waarvan verzadigd (g) | 2.12 | 6.36 |
Koolhydraten (g) | 12.98 | 38.94 |
Waarvan suiker (g) | 9.67 | 29.01 |
Eiwitten | 14.84 | 44.52 |
Zout (g) | 1.77 | 5.31 |
Natrium (G) | 0.708 | 2.12 |
Tips van de chef
Verwijderen
Laatst bekeken producten