Naar boven
Thaise Rode Curry met Sugarsnaps in Oestersaus

Keng Kai Sai Noomai

De zeer geliefde Thaise Rode Curry is nu nog lekkerder, met lekker veel kippendijfilet, bamboescheuten en gestoofd in kokos. De mooie rode kleur komt door de rode chilipepers, die het gerecht een zeer pittige smaak geeft. Alleen voor de durfals. Deze curry komt samen met een net zo geurige gele kokosrijst en groenten in oestersaus.
€ 9,95
Per éénpersoonsmaaltijd
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
118.039

Dit gerecht is

 
Lactosevrij
Lactosevrij
Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Keng Kai Sai Noomai
De zeer geliefde Thaise Rode Curry is nu nog lekkerder, met lekker veel kippendijfilet, bamboescheuten en gestoofd in kokos. De mooie rode kleur komt door de rode chilipepers, die het gerecht een zeer pittige smaak geeft. Alleen voor de durfals. Deze curry komt samen met een net zo geurige gele kokosrijst en groenten in oestersaus. 

Opwarminstructies
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal ± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Ingrediënten en allergenen

Thaise Rode Curry:
  • Kippenvlees (50%)
  • Kokos
  • Bamboescheuten
  • Water
  • Rode curry (rode chilli, knoflook,citroengras, zout, sjalotten, laos, garnalen (schaaldieren), citroenblad, peper)
  • Maiszetmeel, gemodificeerd
  • Ansjovis-extract
  • Zout 
  • Suiker
  • Thaise basilicum
  • Paprikapoeder
  • Rode peper
Gele kokosrijst: 
  • Kokosmelk (kokosmelk, water, verdikkingsmiddel, emylgator, conserveermiddel)
  • Water
  • Langgraan rijst
  • Zout
  • Kristalsuiker
  • Kurkuma
  • Bouillonpoeder gevogelte (zout, glucosestroop, aroma's, vet en vlees van gevogelte, antioxidanten, citroenzuur, ui, kruiden, aromatische platen) 
  • Serrehpuree (citroengras, water, zonnebloemolie, zout, guarpitmeel, xanthaangom, zuurteregulaar, antioxidant, conserveermiddel) 
  • Peper

Sugarsnaps: 
  • Sugar Snaps (61%)
  • Oestersaus (oesterextract, sojasaus (sojabonentarwemeel, zout), water, suiker, zout, gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaar, conserveermiddel)
  • Zonnebloemolie
  • Zout




   Per 100 gram  Per portie 
Energie (kj) 827.99 4139.95
Energie (kcal) 197.83 989.17
Vetten (g) 5.99 29.95
Waarvan verzadigd (g) 2.84 14.19
Koolhydraten (g) 26.35 131.76
Waarvan suiker (g) 3.11 15.51
Eiwitten 6.2 31
Zout (g) 1.85 9.25
Natrium (G) 0.74 3.656

Tips van de chef

  • Ajam Ritjah Ajam Ritjah Indonesisch pittig kipgerecht in rode saus zonder bijgerechten. Per 300 gram. € 9,49
    Meer info
    Toevoegen
  • Thaise Groene Curry met Sugarsnaps Thaise Groene Curry met Sugarsnaps Deze Thaise groene curry bevat lekker veel kipfilet. De currypasta is gemaakt van groene chilipepers, citroengras, laos, garnalen en citroenblad. Kleurrijk bij de gele rijst en de sugarsnaps in oestersaus. € 9,95
    Meer info
    Toevoegen