Naar boven
Thaise Groene Curry met Sugarsnaps

Kang Gieuwhaan Kai

Deze Thaise groene curry heet officieel Kang Gieuwhaan Kai en bevat heerlijk veel kipfilet. De currypasta is een authentieke Thaise pasta gemaakt van groene chilipepers, citroengras, knoflook, zout, laos, garnalen, citroenblad, koriander en komijn. De kleurrijke gele kokosrijst past er perfect bij en smaken heerlijk bij de groenten in oestersaus.
€ 9,95 € 5,95
Per éénpersoonsmaaltijd
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
118.038

Dit gerecht is

 
Lactosevrij
Lactosevrij
Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Kang Gieuwhaan Kai
Deze Thaise groene curry heet officieel Kang Gieuwhaan Kai en bevat heerlijk veel kipfilet. De currypasta is een authentieke Thaise pasta gemaakt van groene chilipepers, citroengras, knoflook, zout, laos, garnalen, citroenblad, koriander en komijn. De kleurrijke gele kokosrijst past er perfect bij en smaken heerlijk bij de groenten in oestersaus.

Opwarminstructies
Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron : prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Ingrediënten en allergenen

Thaise Groene Curry:
  • Kippenvlees (51%)
  • Kokos
  • Sperziebonen
  • Groene curry (gemalen groene chillipepers, citroengras, knoflook, zout, laos, garnalen (schaaldieren), citroenblad, koriander, peper, komijn)
  • Koenjit
  • Suiker
  • Ansjovis-extract
  • Zout
  • Water
  • Suiker
  • Rode peper

Gele kokosrijst: 
  • Kokosmelk (kokosmelk, water, verdikkingsmiddel, emylgator, conserveermiddel)
  • Water
  • Langgraan rijst
  • Zout
  • Kristalsuiker
  • Kurkuma
  • Bouillonpoeder gevogelte (zout, glucosestroop, aroma's, vet en vlees van gevogelte, antioxidanten, citroenzuur, ui, kruiden, aromatische platen) 
  • Serrehpuree (citroengras, water, zonnebloemolie, zout, guarpitmeel, xanthaangom, zuurteregulaar, antioxidant, conserveermiddel) 
  • Peper


Sugarsnaps: 
  • Sugar Snaps 
  • Oestersaus (oesterextractsojasaus (sojabonentarwemeel, zout), water, suiker, zout, gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaar, conserveermiddel)
  • Zonnebloemolie
  • Zout


   Per 100 gram  Per portie 
Energie (kj) 850.35 4251.77
Energie (kcal) 203.29 1016.45
Vetten (g) 6.55 32.73
Waarvan verzadigd (g) 3.2 16.01
Koolhydraten (g) 26.38 131.9
Waarvan suiker (g) 3.42 17.08
Eiwitten 6.26 31.3
Zout (g) 2.01 10.03
Natrium (G) 0.8 4.012

Tips van de chef

  • Ajam Besengek met Ketjap Boontjes Ajam Besengek met Ketjap Boontjes Indonesische maaltijd van mals gebakken kip in een geurige kruidige saus van kokosmelk. Compleet met mihoen en ketjap boontjes. € 9,95 € 5,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Ajam Ritjah Ajam Ritjah Indonesisch pittig kipgerecht in rode saus zonder bijgerechten. Per 300 gram. € 9,49 € 4,75
    Meer info
    Toevoegen