Naar boven
Valentijnsdiner, 4-gangen

Valentine's Dinner, 4-gangen

4-gangen valentijnsdiner met vooraf Veggie & Parsley Cakes, als tussengerecht een 'Sweetheart Soup' van zoete aardappel en pompoen, als hoofdgerecht serveer je Coq au Vin met een gratin met truffel en als slot een verleidelijk chocolade taartje. Voor 2 personen. Voor 2 personen. Let op: Uitsluitend bezorging van 5 februari t/m 16 februari 2018!
€ 39,95
voor 2 personen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.066
Levertijd:
1

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Bestelde cadeaukaarten worden altijd gratis bezorgd!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Volledig 4-gangen valentijnsdiner voor twee personen. Sta zelf geen uren in de keuken, maar verras je partner eenvoudig door het valentijnsdiner te laten verzorgen door de chefs van MyCooks!
Wees er snel bij, want het valentijnsdiner wordt in beperkte aantallen aangeboden!

Geniet vooraf van een overheerlijke 'sweetheart soep', bereid met zoete aardappel en pompoen. 

Gevolgd door een heerlijke hartige cakes van Pastinaak, Prei en appel. Lekker knapperig van buiten, doch heerlijk smeuïg van binnen.

Het hoofdgerecht bestaat uit een klassieke Coq au Vin met extra veel groente. Coq au Vin is een klassiek Frans gerecht met als basis een heerlijke gebonden rode wijn saus met malse kippenkluifjes. 
In het gerecht zit een rijkelijke hoeveelheid wortel, ui en champignon. Daarnaast komt deze met een gratin van aardappel met een hint van truffel. 

Tot slot bestaat het dessert uit een heerlijk chocoladetaartje.


Opwarminstructies 
Sweetheart Soup
Pan: Verwarm de soep in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door.

----------------------------------------------------------
Veggie & Parsley Cakes
Oven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. 

---------------------------------------------------------
Coq au Vin
Pan: Al roerend opwarmen in een pan, zonder aan de kook te brengen. 
Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Gratin met Truffel
Oven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaal en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. 
Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.

----------------------------------------------------------
Chocoladetaartje
Serveer de taartjes op een mooi bord. Kleed het bord mooi aan met bijvoorbeeld wat verse frambozen of aardbeien.

Ingrediënten en allergenen

Pompoen & Zoete aardappelsoep
Deze soep van pompoen en zoete aardappel wordt heerlijk op smaak gemaakt door harissa en ras el hanout. Een lekker dikke gladde soep met een warm karakter.
650 ml

Veggie & Parlsey Cakes
Overheerlijke 'hartige koekjes' bereid met heerlijke appel, prei en pastinaak. Heerlijk knapperig van buiten en smeuïg van binnen.
4 stuks

Coq au Vin
Een traditioneel Frans gerecht met malse kip, champignons, wortel, ui en diverse kruiden in een gebonden rode wijnsaus. 
500 gram

Gratin met Truffel
Smeuïg Frans bijgerecht op basis van aardappel, room en mozzarella, verrijkt met truffel.
2 stuks

Moelleux de Chocolade Taïnori
Onweerstaanbaar lekker Frans chocoladegebak met een kern van gesmolten Taïnori chocolade. 
2 stuks

Graag info@mycooks.nl mailen wanneer je behoefte hebt aan uitgebreide allergenen en ingrediënteninformatie.
Verwijderen
Laatst bekeken producten