Naar boven
Veggie Christmas Dinner

Veggie Christmas Dinner

Volledig 4-gangen kerstdiner bestaande uit feestelijke vegetarische gerechten met een Frans tintje. Vooraf een knolselderij-truffelsoep met ambachtelijk vloerstokbrood met basilicum-boter, hartige groentekoekjesvan prei, pastinaak en appel als tussengerecht, een vegetarische variant op de klassieke Boeuf Bourguignon op basis van rode biet en ui met Haricots Verts en Gratin Dauphinois als hoofdgerecht om af te sluiten met een Sablé van chocolademousse en karamelcrème. Sta geen uren in de keuken en laat de chefs van MyCOOKS jouw kerstdiner verzorgen voor slechts €22,48 per persoon. Let op: enkel leverbaar in december. Uiterlijk te bestellen tot donderdag 20 december 2018.
€ 44,95
voor 2 personen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.064
Levertijd:
Levering enkel tussen 17 december en 5 januari

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Volledig 4-gangen kerstdiner bestaande uit een combinatie van vis- en vleesgerechten met een Frans tintje.
Sta zelf geen uren in de keuken, maar laat je kerstdiner verzorgen door de chefs van MyCooks. Ambachtelijk gemaakte gerechten voor een compleet ontzorgde kerst, gewoon lekker thuis. 
Wees er snel bij, want de kerstdiners worden in beperkte aantallen aangeboden.

Voorgerecht: Celeriac & Truffle Soup
Geniet vooraf van een heerlijke soep met de verrassende smaakcombinatie van knolselderij met truffel. Een fluweelzachte soep, die nog beter smaakt met het ambachtelijke vloerstokbrood met huisgemaakte basilicum-roomboter

Tussengerecht: Veggie & Parsley Cakes
Overheerlijke 'hartige koekjes' bereid met een ruime hoeveelheid gerookte zalm, dille en kappertjes. Heerlijk knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Uitmuntend gecomplimenteerd door de verfrissende huisgemaakte kruidenmayonaise. 

Hoofdgerecht: Beet Bourguignon
Als hoofdgerecht een klassieke goedgevulde Boeuf Bourguignon. Dit stoofgerecht is een klassieker in de Franse keuken en gemaakt van rundvlees met uit, rode wijn, wortel en laurierblad. Daarnaast wordt het geserveerd met knapperige Haricot Verts bereid met amandel en een smeuïge aardapel gratin op basis van room en mozzarella. 

Nagerecht: Sablé Chcolat Caramel
Een feestelijke en vooral smaakvolle afsluiter met deze sablé. Dit taartje met chocolademousse en karamelcrème is op een bodem van chocolade crumble is een ware smaakexplosie. 


Opwarm- en serveerinstructies

Celeriac & Truffle Soup
en de Baguette with Basil Butter
Pan: Verwarm de soep in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door.
Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster. Serveer het brood direct met de Basil Butter.
Garneer de soep eventueel met fijn gehakte peterselie en serveer met de Baguette with Basil Butter.
--------------------------------------
Veggie & Parsley Cakes
Oven: Laat de koekjes eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en plaats op een met bakpapier bekleedde bakplaat, verwarm ze vervolgens 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Serveer de koekjes met de Herb Mayonnaise en eventueel wat rucola, waterkers of sla.
--------------------------------------
Beet Bourguignon
Pan: Verwarm de Beet Bourguignon in een pan, maar laat het gerecht niet koken en roer goed door.
Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Haricots Verts aux Amandes
Oven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. 
Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Gratin Dauphinois
Oven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden.
Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.

Verdeel de Beet Bourguignon over twee borden. Schep hier de Haricots Verts naast en plaats op elk bord één aardappel gratin.
Garneer eventueel met fijn gehakte peterselie voor een pe
--------------------------------------
Sablé Chocolat Caramel
Serveer de sablés op een mooi bord en verwijder de plastic banderol.
Kleed het bord mooi aan met bijvoorbeeld wat verse frambozen en/of een vers munt takje.

Wat zit hierin?

Celeriac & Truffle Soup
Fluweelzachte soep van knolselderij en een vleug truffel.
500 ml

Baguette & Basil Butter
Ambachtelijk vloerstokbrood met huisgemaakte basilicum-roomboter.
1 brood en boterbol

Veggie & Parsley Cakes
Smaakvolle ‘koekjes’ bereid met prei, pastinaak en appel.
Knapperig van buiten en smeuïg van binnen.
4 stuks

Herb Mayonnaise
Verfrissende huisgemaakte kruidenmayonaise.
50 gram

Beet Bourguignon
Vegetarische variant op het klassieke Franse gerecht Boeuf Bourguignon, op basis van rode biet met ui, wortel en champignons in een dieprode saus bereid met rode wijn.
500 gram

Haricots Verts aux Amandes
Knapperige sperziebonen bereid met roomboter, sjalotjes en geroosterde amandel.
250 gram

Gratin Dauphinois
Smeuïg Frans bijgerecht op basis van aardappel, room en mozzarella
2 stuks

Sablé Chocolat Caramel
Taartje met een bodem van chocoladecrumble, afgemaakt met chocolade mouse en karamelcrème.
2 stuks

Special data rondom de feestdagen

Let op, tijdens de feestdagen hebben we speciale bezorgmomenten en mogelijkheden. 

  • De kersdiners dienen uiterlijk voor 20 december 2018 besteld te worden. 
  • De menu's kunnen enkel geleverd worden in december. 
  • Er zijn twee extra bezorgmomenten: maandag 24 en maandag 31 december 2018. Mocht deze optie nog niet beschikbaar zijn, dan op een later moment nogmaals te proberen. Dit wordt goed gezet in het systeem. 
  • Er is geen levering mogelijk op feestdagen en de dag daarna. 
  • De kerstmenu's zijn slechts in beperkte aantallen beschikbaar, dus bestel op tijd! 

Bij vragen graag mailen naar info@mycooks.nl.