Naar boven
Classic Christmas Dinner

Classic Christmas Dinner

Volledig 4-gangen kerstdiner bestaande uit een combinatie van zowel vis- als vleesgerechten met een Frans tintje. Vooraf een knolselderij-truffelsoep met ambachtelijk vloerstokbrood met basilicum-boter, hartige viskoekjes met gerookte zalm en dille als tussengerecht, een klassieke Boeuf Bourguignon als hoofdgerecht met Haricots Verts en Gratin Dauphinois om af te sluiten met een Sablé van chocolademousse en karamelcrème. Sta geen uren in de keuken en laat de chefs van MyCOOKS jouw kerstdiner verzorgen voor slechts €24,98 per persoon. Let op: enkel leverbaar in december. Voor kerst uiterlijk te bestellen tot donderdag 20 december 2018.
€ 49,95
voor 2 personen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.063
Levertijd:
Levering enkel tussen 17 december en 5 januari

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • VÓÓR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG BEZORGD IN NEDERLAND EN BELGIË.
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Volledig 4-gangen kerstdiner bestaande uit een combinatie van vis- en vleesgerechten met een Frans tintje.
Sta zelf geen uren in de keuken, maar laat je kerstdiner verzorgen door de chefs van MyCooks. Ambachtelijk gemaakte gerechten voor een compleet ontzorgde kerst, gewoon lekker thuis. 
Wees er snel bij, want de kerstdiners worden in beperkte aantallen aangeboden.

Voorgerecht: Celeriac & Truffle Soup
Geniet vooraf van een heerlijke soep met de verrassende smaakcombinatie van knolselderij met truffel. Een fluweelzachte soep, die nog beter smaakt met het ambachtelijke vloerstokbrood met huisgemaakte basilicum-roomboter

Tussengerecht: Salmon & Dill Cakes
Overheerlijke 'hartige koekjes' bereid met een ruime hoeveelheid gerookte zalm, dille en kappertjes. Heerlijk knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Uitmuntend gecomplimenteerd door de verfrissende huisgemaakte kruidenmayonaise. 

Hoofdgerecht: Boeuf Bourguignon
Als hoofdgerecht een klassieke goedgevulde Boeuf Bourguignon. Dit stoofgerecht is een klassieker in de Franse keuken en gemaakt van rundvlees met uit, rode wijn, wortel en laurierblad. Daarnaast wordt het geserveerd met knapperige Haricot Verts bereid met amandel en een smeuïge aardapel gratin op basis van room en mozzarella. 

Nagerecht: Sablé Chcolat Caramel
Een feestelijke en vooral smaakvolle afsluiter met deze sablé. Dit taartje met chocolademousse en karamelcrème is op een bodem van chocolade crumble is een ware smaakexplosie. 


Opwarm- en serveerinstructies

Celeriac & Truffle Soup
en de Baguette with Basil Butter
Pan: Verwarm de soep in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door.
Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster. Serveer het brood direct met de Basil Butter.
Garneer de soep eventueel met fijn gehakte peterselie en serveer met de Baguette with Basil Butter.

--------------------------------------
Salmon & Dill Cakes
Oven: Laat de koekjes eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en plaats op een met bakpapier bekleedde bakplaat, verwarm ze vervolgens 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Serveer de koekjes met de Herb Mayonnaise en eventueel wat rucola, waterkers of sla.

--------------------------------------
Boeuf Bourguignon
Oven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. 
Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Haricots Verts aux Amandes
Oven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. 
Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Gratin Dauphinois
Oven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden.
Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.

Verdeel de Boeuf Bourguignon over twee borden. Schep hier de Haricots Verts naast en plaats op elk bord één aardappel gratin.
Garneer eventueel met fijn gehakte peterselie voor een pe

--------------------------------------
Sablé Chocolat Caramel
Serveer de sablés op een mooi bord en verwijder de plastic banderol.
Kleed het bord mooi aan met bijvoorbeeld wat verse frambozen en/of een vers munt takje.

Ingrediënten en allergenen

Celeriac & Truffle Soup
Fluweelzachte soep van knolselderij en een vleug truffel.
500 ml

Baguette & Basil Butter
Ambachtelijk vloerstokbrood met huisgemaakte basilicum-roomboter.
1 brood en boterbol

Salmon & Dill Cakes
Smaakvolle ‘koekjes’ bereid met zalm, dille en kappertjes.
Knapperig van buiten en smeuïg van binnen.
4 stuks

Herb Mayonnaise
Verfrissende huisgemaakte kruidenmayonaise.
50 gram

Boeuf Bourguignon
Klassiek Frans stoofgerecht op basis van rundvlees met ui, rode wijn, wortel en laurierblad.
500 gram

Haricots Verts aux Amandes
Knapperige sperziebonen bereid met roomboter, sjalotjes en geroosterde amandel.
250 gram

Gratin Dauphinois
Smeuïg Frans bijgerecht op basis van aardappel, room en mozzarella
2 stuks

Sablé Chocolat Caramel
Taartje met een bodem van chocoladecrumble, afgemaakt met chocolade mouse en karamelcrème.
2 stuks

Bezorging tijdens de feestdagen

Let op, tijdens de feestdagen hebben we speciale bezorgmomenten en mogelijkheden. 

  • De kersdiners dienen uiterlijk voor 20 december 2018 besteld te worden. 
  • De menu's kunnen enkel geleverd worden in december. 
  • Er zijn twee extra bezorgmomenten: maandag 24 en maandag 31 december 2018.
  • Er is geen levering mogelijk op feestdagen en de dag daarna. 
  • De kerstmenu's zijn slechts in beperkte aantallen beschikbaar, dus bestel op tijd! 

Bij vragen graag mailen naar info@mycooks.nl.