Naar boven
Zuid-Afrikaanse Gehaktschotel

Zuid-Afrikaanse Gehaktschotel

Een variant op de klassieke Zuid-Afrikaans bobitie. Deze ovenschotel krijgt een heerlijk Hollandse twist door de aardappelpurre, maar wordt extra spannend gemaakt met verrassende curry kruiden en stukjes appel. Het gebruikte recept is allesbehalve saai!
€ 7,49
Per éénpersoonsmaaltijd
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
118.028

Dit gerecht is

 
 
Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in de Benelux
  • Vanaf €65,- gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294 772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Een variant op de klassieke Zuid-Afrikaans bobitie. Deze ovenschotel krijgt een heerlijk Hollandse twist door de aardappelpurre, maar wordt extra spannend gemaakt met verrassende curry kruiden en stukjes appel. Het gebruikte recept is allesbehalve saai!  

Opwarminstructies
Oven: Plaats het aluminiumbakje in de oven en verwarm het 20-25 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.

Ingrediënten en allergenen

  • Rundergehakt
  • Water
  • Winterpeen
  • Aardappel
  • Volle melk
  • Uienblokjes
  • Aardappel concentraat (aardappel 98%, zout, emulgator, citroenzuur, sulfiet en aroma) 
  • Appel (morgenduft) 
  • Roomboter (melk)
  • Knoflookpuree (knoflook, water, zout, citrusvezel, citroenzuur) 
  • Zonnebloemolie
  • Bruine roux (tarwemeel, plantaardige palmvet, karamelsiroop) 
  • Zout
  • Sojasaus (water, sojabonentarwe, zout) 
  • Belegen kaar (koemelk, zout, aardappelzetmeel, stremsel en zuursel) 
  • Curry kruidenmix (koriander, kurkuma, zwarte peper, komijn, klaverbladpoeder, kardemon, spaanse peper, paprika) 
  • Paprikapoeder
  • Peper
  • Witte peper
  • Kaneel

Voedingswaarden

   Per 100 gram  Per portie 
Energie (kj) 459.85 2299.26
Energie (kcal) 109.4 546.99
Vetten (g) 5.63 28.14
Waarvan verzadigd (g) 2.93 14.66
Koolhydraten (g) 8.54 42.69
Waarvan suiker (g) 2.28 11.42
Eiwitten 5.74 28.72
Zout (g) 0.46 2.28
Natrium (G) 0.184 0.912