Naar boven

Dé smaakbelevenis voor thuis. Gemakkelijk & gezellig. Samen genieten!

Met zorg bereid

Onze ervaren chefs staan elke dag voor je in de keuken om de lekkerste gerechten voor je te creëren. Met aandacht voor de meest verse ingredienten kijken onze chefs hoe ze je elke keer weer kunnen verrassen met een bijzonder gerecht.

onze werkwijze

Zo werkt het

1. kies wat jij wilt eten
2. Bepaal waar en wanneer je de bestelling wilt ontvangen
3. Bereid door onze chefs en bij jou bezorgd!

Heerlijke gerechten bereid door onze chefs

De chefs van MyCOOKS koken op restaurantniveau, met een smaakbeleving die het waard is om te delen. Al onze heerlijke hapjes en gerechten kun je eenvoudig online bestellen, per portie of per stuk. We hebben een ruime keuze en ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid. Je kunt kiezen uit vis, vlees, vegetarisch en uit authentieke smaken uit verschillende wereldkeukens.

Alle gerechten worden vers en ambachtelijk bereid, en onder beschermde atmosfeer koelvers bij jou thuisbezorgd. Door de hele Benelux. Op het door jou gekozen moment. Je hoeft het alleen nog maar mooi te presenteren, of even op te warmen. Wij maken je het gemakkelijk, zonder dat je inlevert op kwaliteit en smaak.

MyCOOKS is eerlijk over eten. Vers is bij ons echt vers. We selecteren alleen de beste, liefst biologische ingrediënten. Daarvan bereiden onze chefs (h)eerlijke en smaakvolle gerechten, met zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. De verse ingrediënten benutten ze ten volle, want dat komt de smaak ten goede. Echte smaak, daar gaat het MyCOOKS om.

We vermelden ook duidelijk alle ingrediënten en allergenen. Dat is fijn en veilig voor mensen met een allergie of een speciaal dieet. Zodat iedereen ontspannen kan genieten van goed en smaakvol eten dat wordt thuisbezorgd. Want online eten bestellen, tillen we graag naar een hoger niveau.